Archieven

Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang Voor kinderen die voor dat de basisschool start gebruik moeten maken van opvang, is er voorschoolse opvang (vso). SKOA verzorgt voorschoolse opvang in school of op een locatie van SKOA. De tijden waarop we vso aanbieden zijn vanaf 7:00 of 7:30 uur. Kijk bij de betreffende vso of bso locatie of er vso […]

Lees meer

Tussenschoolse Opvang

Wij verzorgen voor basisschool Kompas de tussenschoolse opvang. Dit gebeurt op de locaties, zodat de kinderen tussen de middag ook echt even uit de school zijn. SKOA zorgt ervoor dat je kind samen met andere kinderen in een veilige en prettige omgeving wordt opgevangen.

Lees meer

bso vakantieopvang

Veel activiteiten en uitstapjes Vakantie is een feestje! Daarom organiseren wij op de buitenschoolse opvang (bso) voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar extra leuke, spannende en uitdagende activiteiten en uitstapjes op het gebied van kunst, cultuur, sport en natuur.

Lees meer

Peuteropvang

Goede overgang naar de basisschool De peuteropvang is een plek om te spelen, te ontmoeten en te ontwikkelen. Het programma bij de peuteropvang sluit goed aan bij de basisschool waardoor de overgang minder groot is.

Lees meer

Flexibele opvang

Kinderopvang op maat bij Jan Steen Iedere gezinssituatie is weer anders. De ene ouder werkt op vaste dagen en vaste tijdstippen, de andere ouder werkt op wisselende dagen en tijdstippen.

Lees meer

Gastouderopvang

Kleinschalig, flexibel en vertrouwd Gastouderopvang is de ideale vorm van kinderopvang voor ouders die de voorkeur geven aan kleinschalige en flexibele opvang.

Lees meer

buitenschoolse opvang

Lekker bewegen na school Op school zitten kinderen al lang genoeg stil. Daarom bieden wij op onze buitenschoolse opvang (bso) een actief programma na school. Het motto is: niets moet, veel mag! Tijdens de vakanties hebben wij een spetterend programma.

Lees meer

Kinderdagverblijf

Kleine groepen, maximale aandacht Elk SKOA kinderdagverblijf biedt professionele, persoonlijke opvang aan kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar.

Lees meer