Alkmaar City Run by Night

Wie rent er met ons mee?

Op woensdagavond 29 mei is de Alkmaar City Run by Night. Kiddies doet elk jaar samen met de kinderen van de BSO mee aan deze run. Dit jaar slaan Kiddies en SKOA de handen ineen en nemen we samen deel aan dit prachtige evenement! Hoe gaaf zou het zijn als we samen een mooie grote groep kunnen formeren, dat wordt vast één groot feest! Dus doen jullie met ons mee?

Opgeven voor deelname kan via www.alkmaarcityrun.nl/deelnemers/kidsrun/. Op 9 mei kun je je ook opgeven, tussen 18.00 en 19.00 uur op het Canadaplein (let op: het kan bij deze inschrijving behoorlijk druk zijn). Schrijf je bij je BSO in op de inschrijflijst, dan weten we wie er allemaal meedoet. Sportieve groet en tot ziens op 29 mei!

Rollebol Kids Run – Alkmaar City Run www.alkmaarcityrun.nl
Warming-up. De start is vanuit de Bagijnenstraat nabij het Kerkplein in Alkmaar. De starttijden per categorie zijn als volgt: Om 19.10 uur wordt er speciaal voor de jeugd een warming-up vanaf het podium op het
Canadaplein verzorgt door balletschool Attitude.

Wij zorgen voor een inschrijflijst op iedere vestiging, zodat wij weten welke kinderen er deelnemen aan de run. Dus is jouw kind aangemeld voor de Kidsrun? Schrijf haar of zijn naam dan s.v.p. ook nog even op onze lijst!

We verzamelen op 29 mei om 18.50 uur voor Grand Café Klunder op het Canadaplein. Kom op tijd, dan kunnen we samen meedoen aan de warming-up en een te gekke groepsfoto maken! Na afloop van de run kunnen alle kinderen hun SKOA-Kiddies beloning ophalen bij een van de pedagogisch medewerkers. 

Wij hebben er heel veel zin in, tot ziens op de 29e! Sportieve groet namens het Kiddies/SKOA BSO Kidsrun-team.

)

Naar het nieuwsoverzicht