Aanmelden

Ik ben al klant bij SKOA

Ik ben nieuw bij SKOA

We merken momenteel dat veel ouders hun kind naar de Egelantier willen brengen. Daar zijn we trots op, maar inmiddels zijn er zoveel aanmeldingen dat er een flinke wachtlijst is ontstaan voor de Egelantier. Dit betekent helaas dat we met betrekking tot de Egelantier voorlopig geen nieuwe inschrijvingen meer in behandeling kunnen nemen voor de babygroepen (0-2 jaar). Kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar kunnen nog wel aangemeld worden.

Ouders van de Egelantier, waar een broertje of zusje wordt verwacht, kunnen hun kind wel aanmelden. Dit kan niet via de website omdat we voor de Egelantier tijdelijk geen nieuwe aanmeldingen in behandeling nemen via de website. Deze ouders kunnen contact opnemen met de afdeling Plaatsing om een broertje of zusje aan te melden. Dit kan via de mail: plaatsing@skoa.nl of telefonisch via nummer 072-5147147, keuze 1. We kunnen niet garanderen dat er plek is op het moment dat er opvang nodig is voor een broertje of zusje, maar we gaan ons uiterste best doen om een plek bij de Egelantier te realiseren.

Was je van plan je baby in te schrijven voor kinderopvang op de Egelantier? Neem dan contact op met onze afdeling Plaatsing. Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor opvang op één van onze andere locaties.