BSO Vakantieopvang

Veel activiteiten en uitstapjes

Vakantie is een feestje! Daarom organiseren wij op de Buitenschoolse Opvang (BSO) voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar extra leuke, spannende en uitdagende activiteiten en uitstapjes op het gebied van kunst, cultuur, sport en natuur.

 BSO Toermalijn Zomervakantie Paddepoel1 Kinderkroon Rijksmuseum

BSO tijdens vakanties en studiedagen

Alle schoolvakanties vrij nemen is voor veel werkende ouders lastig op te vangen met vakantiedagen. Daar biedt de Buitenschoolse Opvang van Stichting Kinderopvang Alkmaar de oplossing voor! Maar ook al werkt u niet, uw kind vindt het misschien leuk om een aantal dagen mee te doen aan de vakantie-activiteiten. Tijdens de vakanties worden er extra leuke activiteiten en uitstapjes georganiseerd.

Buitenschoolse opvang Toermalijn en Komeet - Zomervakantie BSO Toermalijn - Brandweer1

Buitenschoolse Opvang wordt door Stichting Kinderopvang Alkmaar aangeboden tijdens de vakantiedagen die vastgesteld zijn door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Zoals tijdens de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Kinderopvangtoeslag

De wet Kinderopvang geldt ook voor de Buitenschoolse Opvang.  Bent u een alleenstaande werkende of studerende ouder? Of tweeverdiener? Of studeert 1 van de ouders en de andere ouder werkt? Of zit u in een inburgeringstraject? Het maakt niet uit welke van bovenstaande op u van toepassing is, u heeft altijd recht op een kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Ongeacht uw inkomen!

Aanmelden

Direct aanmelden voor de buitenschoolse opvang kan via het aanmeldformulier.
Voor meer informatie over het voor u meest geschikte pakket of het aanvragen van een rondleiding kunt u contact opnemen met Stichting Kinderopvang Alkmaar via plaatsing@skoa.nl of bellen met 072 5147147.

Locaties Buitenschoolse Opvang