Flexibele opvang

Kinderopvang op maat

Iedere gezinssituatie is weer anders. De ene ouder werkt op vaste dagen en vaste tijdstippen, de andere ouder werkt op wisselende dagen en tijdstippen. Wij begrijpen dat en daarom bieden wij  ‘Kinderopvang op maat’ aan: flexibele opvang afgestemd op uw wensen en behoeften!

Bij ‘Kinderopvang op maat’ geeft u een maand van tevoren aan welke dagen u opvang wenst voor de komende maand. Omdat wij het belangrijk vinden dat uw kind vertrouwd is met onze opvang en medewerkers, hanteren wij vanuit ons pedagogische gedachtegoed het uitgangspunt van minimaal 2 dagen per week. Dat kan bijvoorbeeld ook 1 vaste dag in de week zijn en 1 flexibele dag per week.
Hebt u interesse in Kinderopvang op maat? Neemt u dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Voor de volledigheid melden wij dat Kinderopvang op maat afhankelijk is van de bezetting op de betreffende locatie.
Voor meer informatie over Kinderopvang op Maat kunt u contact opnemen met de afdeling Plaatsing, tel. 072 – 5147147 of via plaatsing@skoa.nl