Kinderdagverblijf

Kleine groepen, maximale aandacht

Elk SKOA kinderdagverblijf biedt professionele, persoonlijke opvang aan kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar.

Babyopvang

Het is belangrijk dat je met een gerust gevoel naar je werk kunt gaan en er vertrouwen in hebt dat wij je baby de zorg bieden die hij of zij nodig heeft. Specifieke aandacht is er voor de allerjongsten (0-6 maanden). Op onze babygroepen staan rust, veiligheid en geborgenheid voorop en wij creëren zoveel mogelijk de warmte van thuis. Bijvoorbeeld door de vertrouwdheid van vaste gezichten en veel individuele aandacht. Wij werken kindgericht en begeleiden kinderen zo goed mogelijk in hun ontwikkeling. Hierover onderhouden wij nauw contact met de ouders.

Deze exclusieve aandacht is erg belangrijk voor het opbouwen van een goede band tussen uw kind en de pedagogisch medewerker. Onze kinderdagverblijven zijn zo ingericht dat de motoriek en zintuigen van je baby optimaal kunnen ontwikkelen. Meestal worden de kinderen geplaatst in een babygroep van 6 weken tot 2 jaar.

Dreumes- en Peuteropvang

Bij onze dreumes- en peuteropvang ligt de nadruk op het stimuleren van de ontwikkeling. Kinderen leren door te spelen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen hierin. Een dreumes-peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot 4 jaar.

Er zijn ook andere varianten mogelijk zoals een verticale groep met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

All inclusive

Onze kinderopvang is ‘all inclusive.’  voor luiers, eten en drinken wordt gezorgd. Wij houden rekening met diëten en andere voedingswensen. Elk kinderdagverblijf heeft een ruime buitenspeelplaats.

Tijden

Alle kinderdagverblijven zijn het hele jaar geopend van 7.00 tot 18.30 uur, met uitzondering van officiële feestdagen. Kinderen komen van 7.00 tot 18.30 uur of 7.30 tot 18.30 uur op vaste dagen. 

In verband met Bevrijdingsdag op dinsdag 5 mei 2020, zijn alle locaties van SKOA gesloten.

Aanmelden en aanvragen rondleiding

Hier aanvragen rondleiding

Direct aanmelden 

Tarieven

Elke situatie is uniek. De kosten voor kinderopvang zijn afhankelijk van een aantal factoren die per persoon verschillen. Bereken eenvoudig de kosten voor kinderopvang via onze rekentool.
skoa.nl/rekentool

Kinderopvangtoeslag

In de volgende gevallen kom je in aanmerking voor kinderopvangtoeslag:
– ben je alleenstaande werkende of studerende ouder
– ben je tweeverdiener
– studeren beide ouders
– studeert 1 van de ouders en werkt de andere ouder
– zit je in een inburgeringstraject
– zit je in een re-integratietraject via de gemeente of het UWV
Het maakt niet uit welke van bovenstaande situaties van toepassing is.