Kinderdagverblijf

Kleine groepen, maximale aandacht

Het kinderdagverblijf biedt professionele, persoonlijke opvang aan kinderen vanaf 6 weken tot 4 jaar.

Babyopvang

Het is belangrijk dat u met een gerust gevoel naar uw werk kunt gaan en er vertrouwen in heeft dat wij uw baby de zorg bieden die hij of zij nodig heeft. Specifieke aandacht is er voor de allerjongsten (0-6 maanden). Op onze babygroepen staan rust, veiligheid en geborgenheid voorop en wij creëren zoveel mogelijk de warmte van thuis. Bijvoorbeeld door de vertrouwdheid van vaste gezichten en veel individuele aandacht. Wij werken kindgericht en begeleiden kinderen zo goed mogelijk in hun ontwikkeling. Hierover onderhouden wij nauw contact met de ouders.

Deze exclusieve aandacht is erg belangrijk voor het opbouwen van een goede band tussen uw kind en de pedagogisch medewerker. Onze kinderdagverblijven zijn zo ingericht dat de motoriek en zintuigen van uw baby optimaal kunnen ontwikkelen. Meestal worden de kinderen geplaatst in een babygroep van 6 weken tot 2 jaar (maximaal 9 kinderen).

Dreumes- en Peuteropvang

Bij onze dreumes- en peuteropvang ligt de nadruk op het stimuleren van de ontwikkeling. Kinderen leren door te spelen. Onze pedagogisch medewerkers begeleiden de kinderen hierin. Een dreumes-peutergroep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 2 tot 4 jaar.

Er zijn ook andere varianten mogelijk zoals een verticale groep met maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

All inclusive

Onze kinderopvang is ‘all inclusive.’  Voor luiers, eten en drinken wordt gezorgd. Wij houden rekening met diëten en andere voedingswensen. Elk kinderdagverblijf heeft een ruime buitenspeelplaats. In de verlengde dagopvang (geopend van 06.30 uur tot 18.30 uur) krijgen de kinderen een ontbijt en/of een warme maaltijd.

Tijden

Alle kinderdagverblijven zijn het hele jaar geopend. Kinderen komen op vaste dagdelen of dagen naar het kinderdagverblijf. Een dagdeel is een ochtend of een middag. Halen en brengen is dan van 12.30 uur tot 13.00 uur. De verlengde dagopvang is geopend van 06.30 uur tot 18.30 uur.

Aanmelden

U kunt uw kind direct aanmelden via de website>>

Tarieven

Elke situatie is uniek. De kosten voor kinderopvang zijn afhankelijk van een aantal factoren die per persoon verschillen. Wilt u weten hoeveel u kwijt bent aan kinderopvang? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij onze afdeling plaatsing: plaatsing@skoa.nl of bel direct met 072 5147147.