Algemene informatie

Ben je geïnteresseerd in één van onze opvangvormen en wil je weten of er plek is op één van deze locaties voor je en wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via plaatsing@skoa.nl. Bellen kan natuurlijk ook. De afdeling plaatsing is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 072 5147147 (optie 1).

Kwaliteit en beleid

Als je met kinderen werkt is het handhaven en constant verbeteren van kwaliteit van groot belang. Stichting Kinderopvang Alkmaar werkt met verschillende protocollen om kwaliteit te waarborgen. Op de website vind je informatie over:

Heb je vragen over het beleid met betrekking tot de locaties locaties zelf, dan kunt u deze stellen aan onze pedagogisch medewerkers.

Opzegtermijn

Voor vermindering van dagdelen en voor het opzeggen van de opvang, geldt een opzegtermijn van 1 maand. Wijzigingen met betrekking tot de plaatsing kunnen worden doorgegeven via plaatsing@skoa.nl

Sluitingsdagen

De vestigingen van SKOA zijn gesloten op de nationale feestdagen. Onze peuteropvang locaties zijn ook gesloten tijdens de schoolvakanties en studiedagen.