Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in de kinderopvang mogen wij ons inmiddels de specialist in kinderopvang in Alkmaar noemen. Onze ervaren medewerkers vinden werken in de kinderopvang het leukste werk dat er is. Tenslotte mogen zij kinderen een stapje verder helpen in hun ontwikkeling. Dat is heel bijzonder.

Bij SKOA kun je terecht voor verschillende soorten opvang:

Met maar liefst 22 locaties in Alkmaar zitten wij altijd bij jou in de buurt. Wij vinden het belangrijk dat je als ouder met een gerust gevoel naar je werk of opleiding gaat. Daarom werken wij volgens een pedagogisch en veiligheidsbeleid. Je kunt ons zien als een partner in de opvoeding; samen willen wij tenslotte niets dan het beste voor je kind. Wij vinden ouderbetrokkenheid en ouderparticipatie daarom dan ook erg belangrijk.

Trots zijn wij op onze ruim 200 medewerkers die zich iedere dag inzetten om kinderen een mooie en fijne dag te bieden. SKOA heeft een platte organisatiestructuur waardoor de lijntjes kort zijn tussen directie, management, kantoor en de pedagogisch medewerkers. Wel zo prettig!