Peuteropvang Bello sluit door vorming Integraal Kindcentrum

Met teleurstelling moeten we mededelen dat SKOA na de zomervakantie geen peuteropvang meer aanbiedt bij basisschool Bello. In september 2018 wil de basisschool starten met een Integraal Kindcentrum (IKC). De directie van de basisschool heeft na presentaties van SKOA en Rollebol besloten om met Rollebol het IKC te vormen. 

Basisschool Bello wil vanaf schooljaar 2018-2019 een Integraal Kindcentrum (IKC) vormen. Een IKC is een voorziening voor kinderen van nul tot dertien jaar en biedt een totaalpakket voor educatie, opvang en ontwikkeling. Dat betekent dat er naast de al aangeboden peuteropvang en buitenschoolse opvang ook een kinderdagverblijf geopend gaat worden voor kinderen van nul tot vier jaar.

IKC: één basisschool, één partner

Basisschool Bello werkt momenteel samen met SKOA voor peuteropvang en Rollebol voor buitenschoolse opvang. Omdat het IKC met één partij gevormd wordt, is er aan beide partijen gevraagd de visie over het vormen van een IKC te presenteren. Met teleurstelling hebben we vernomen dat na goed overleg door de directie van de basisschool besloten is om met Rollebol het IKC te vormen.

Dit betekent dat SKOA tot het eind van het schooljaar, 20 juli 2018, de peuteropvang bij Bello verzorgt. Uiteraard zorgen de pedagogisch medewerkers ervoor dat alle peuters tot de zomervakantie de opvang krijgen zoals ze gewend zijn. Voor peuters die graag bij SKOA willen blijven hebben we peuteropvanglocaties Stulp en Piccolo op slechts één kilometer afstand. 

Stulp Peuteropvang Buitenschoolse Opvang

peuteropvang Stulp

Piccolo Peuteropvang

peuteropvang Piccolo

Naar het nieuwsoverzicht