Rondleidingen

Wat leuk dat jullie een kijkje willen nemen op één of meerdere locaties. Vanwege het Coronavirus zijn de mogelijkheden van het geven van rondleidingen helaas beperkt. Na ontvangst van het aanvraagformulier zullen wij jullie informeren over de mogelijkheden.

* We merken dat veel ouders een rondleiding aanvragen voor kinderdagverblijf de Egelantier. Daar zijn we trots op, maar inmiddels zijn er zo veel aanmeldingen dat er een flinke wachtlijst is ontstaan voor de Egelantier. Dit betekent helaas dat we, voorlopig, geen nieuwe inschrijvingen meer in behandeling kunnen nemen voor de babygroepen (0-2 jaar). Tevens hebben wij helaas moeten besluiten om tijdelijk geen rondleidingen meer in te plannen op deze locatie.

Indien je van plan was om een rondleiding aan te vragen voor de Egelantier, neem dan contact op met onze afdeling Plaatsing via telefoonnummer 072-5147147, keuze 1. Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor opvang op één van onze andere locaties.

Uiteraard nodigen wij je graag uit om op één van onze andere locaties te komen kijken. Klik op onderstaande button om het aanvraagformulier in te vullen:

https://www.skoa.nl/contact/rondleiding-aanvragen/24

Wil je alvast een indruk krijgen van een aantal van onze locaties? Wij nodigen je uit om onderstaande video’s te bekijken.

Kindcentrum Toermalijn

Kinderdagverblijf Muiderkring

Kindcentrum Rapsodie

Kinderdagverblijf Jan Steen

Kindcentrum Kinderkroon