Update Coronavirus 17 maart 2020

Vanaf morgen 18 maart 2020 kiest SKOA ervoor om onze kinderopvang op één centrale vestiging aan te bieden voor kinderen van ouders die werkzaam zijn in de vitale sector. Ouders die gebruik willen maken van deze opvang vragen we om contact op te nemen met het Centraal Bureau. Om misverstanden te voorkomen willen we benadrukken dat het voor nu alleen gaat om ouders die al gebruik maken van de opvang van SKOA. Zij hebben van ons inmiddels bericht ontvangen via het ouderportaal.

We hebben gekozen voor onze locatie Rapsodie. Deze locatie biedt prettige ruimten voor alle kinderen, is makkelijk bereikbaar en heeft een prettige en afgeschermde buitenruimte.

Hoe gaat de opvang op de centrale locatie Rapsodie er uitzien?

Wij bieden opvang aan voor de volgende groepen: Peuteropvang, Dagopvang en BSO. Voor de precieze invulling vragen we ouders het bericht op het ouderportaal te lezen.

Wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat er voor de ouders en de kinderen een bekend gezicht aanwezig zal zijn bij Rapsodie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je bij de voordeur wordt opgevangen door een van onze pedagogische medewerkers die je wegwijs zal maken op de locatie.

Wanneer kom ik in aanmerking voor de noodopvang?

De eisen, vastgesteld door de overheid, zijn onveranderd. Wij willen hiervoor verwijzen naar de website van de Rijksoverheid voor de meest actuele informatie en de lijst met cruciale beroepen. Mocht je twijfelen of je in aanmerking komt, neem dan vooraf telefonisch contact met ons op.

Hoe nu verder?

Aanmelden voor morgen kan vanaf vanmiddag 16.00 uur tot 18.00 uur via 072-5147147
Voor later deze week kan dit vanaf morgen tijdens de openingstijden van kantoor. Mocht dit je niet lukken, stuur ons dan een mail via ouderportaal@skoa.nl.

Tot 6 april kiezen wij ervoor om vanaf 7.00 uur telefonisch bereikbaar te zijn op ons hoofdkantoor.

Adresgegevens Rapsodie
Beethovensingel 3

1817 HJ Alkmaar

Wij hopen op je begrip voor bovenstaande maatregelen. Als je vragen hebt, mail dan naar ouderportaal@skoa.nl  

Naar het nieuwsoverzicht